Koken, Lezen, Administratie

Referenties

Hier doen wij het voor

Haar dames kwamen dagelijks om te koken en met me te wandelen…

Bij deze , doe ik graag een heel goed woordje voor de geweldige verzorging die zowel mijn oom Feek van Kesteren , als ik mochten ontvangen van dit bedrijf. Oom Feek, 99 jaar oud , werd in maart 2014 ineens verlaten door zijn hulp. Andrea en Jan Aernout hadden binnen 1 dag  alles geregeld om zijn leven weer op de rit te krijgen door acute aandacht en verzorging, Jan Aernout nam zijn financiën over en Andrea stond klaar met haar team voor zijn lichamelijke verzorging, boodschapjes werden gedaan en huishoudelijke hulp werd ingeschakeld. Bloemetjes werden op tafel gezet en het zilver was gepoetst . Hij werd omringd door liefdevolle, vertrouwde gezichten, doortastend als de huisarts moest komen, kon hij in november 2016 rustig inslapen.

Daarna bood Andrea alle hulp om zijn appartement op te ruimen en leeg te maken. Jan Aernout leverde oom Feeks financiën keurig af bij de accountant.

Inmiddels werd ik = Karin= in november 2016 met spoed geopereerd aan mijn oog, en was ik voor een maand of 6 onthand en was ik niet in staat voor mezelf te zorgen. De schrik zat er in ! Gelukkig bood Andrea haar hulp wederom aan.

Ik heb fantastische herinneringen aan die periode , Andrea organiseerde alle verzekeringen en ook ging ze met me mee om een invalide parkeerkaart  te regelen. Haar dames kwamen dagelijks om te koken en met me te wandelen . Toen mijn zicht terug kwam miste ik ze een beetje. Ze krijgen van mij een 10.

 Terug